Wat hebben we gedaan en wat gaan we nog doen?

 

De 1e clubavond op 23 januari 2018 is al weer achter de rug.  Op die avond hebben we een film ingesproken en dat gaat zo maar niet hebben we ontdekt. Goede voorbereiding is het halve werk. Wil je het goed doen dan zul je alles op elkaar moeten afstemmen.  

De lengte van het beeld en de lengte van je tekst. Het was een leerzame  avond en iedereen zal er mee aan het werk gaan.

Op de komende clubavond gaan we het resultaat bekijken en behandelen we de camera techniek, de knoppen, belichting en standpunten.

De eerste clubavond in februari (6 februari)  is een avond "muziek".

Zoek bij bepaalde beelden een bijpassendstukje muziek. Wordt vast een leuke interresante avond. Ook filmen voor het groene doek staat op het programma.

 

6 Maart een OPEN FILMAVOND. Normaal hebben we die in december, maar in december is het altijd koud en ga je savonds niet graag de deur uit. Wij hopen in maart dan ook nog meer bezoekers te binnen te krijgen. Gratis toegang!!! Kijken naar de mooiste korte films.

Schrijf de datum in je agenda en kom....

 

7 oktober 2018 houden we voor de 10 keer het Nationaal Speelfilmfestival en ook nu weer in Cine Sneek. Een schitterende locatie voor film. Het is een jubileum jaar en gaan daar extra aandacht aan schenken. Dat wordt brainstormen.

 

Vergeet niet af en toe te kijken op onze Facebookpagina en op de website. Daar staat over het algemeen het laatste nieuws op.

 

Op de vrijdagochtend is in de Spil al jaren een filmmontage groep bezig. Onder begeleiding kan je, je fims monteren en bewerken. Ook worden er S8 films over gezet en soms ook videobanden.

Heb je vragen of wil je ook iets met al je filmmateriaal doen.

Kom dan vrij blijvend langs.